Batterij horloge vervangen?

Wil je de batterij van je horloge vervangen?

Dat kan! In onze winkel terecht om je horloge batterij te laten vervangen.
 

Wat kost het om een batterij van je horloge te vervangen?

Heb je bij ons je horloge gekocht en is deze nog geen jaar oud? Op vertoon van je kassabon vervangen wij de batterij helemaal gratis! Voor het vervangen van een batterij voor horloges ouder dan 1 jaar of die niet bij ons gekocht zijn rekenen wij: 

vanaf €6,50,- voor een 1,5v batterij. en vanaf €9,50 voor een 3v batterij.

Hier zijn wel enkele uitzonderingen voor. Is je horloge bijvoorbeeld geschikt om mee te duiken en wil je dit ook zo houden? Dan sturen wij hem naar onze horlogemaker om de batterij te vervangen en om het horloge af te persen. De kosten hiervan varieren tussen de €60 en €80,- euro.


LET OP: er zijn voorwaarden verbonden aan het vervangen van een batterij!

Klik hier voor de voorwaarden.


Hoe lang duurt het voordat de batterij van mijn horloge is vervangen?

Als wij de batterij in de winkel kunnen vervangen kan dit vaak erg snel. Het is wel afhankelijk van de drukte in onze winkel of dit direct, dezelfde of de volgende dag zal zijn. 

Waneer je horloge naar de horlogemaker moet in geval van waterdichtheid of dat dit niet zelf gedaan kan worden, dan duurt het 1,5 tot 2 weken voordat je horloge weer terug is.


 

Kom langs in een van onze winkels!

Wil je jouw horlogebatterijtje verwisselen of heb je een vraag? Kom langs in onze winkel, stuur een email of bereik ons op 0514-602232.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »