Bedenktijd/retour

Bedenktijd/retour.

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] of via 0514602232. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Natuurlijk kunt u uw aankoop ook langs brengen in onze winkel. Ook daan gaan wij deze beoordelen en na goedkeuring zullen wij het aankoopbedrag retourstorten. Ook hier moet de aankoopbon/factuur en volledige ingevuld retourformulier aanwezig zijn.

Gebruik van een retour formulier is niet verplicht. Download hier, indien gewenst, ons retourformulier met retour adres.

Product ruilen?
Wil je je product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen via [email protected] of bellen met 0514602232. Wel draag je zelf de kosten voor terugzending van het product.”

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen.

Let op! Aankoopbedragen zullen altijd terug betaald worden via de bank. Tenzij u heeft betaald met PayPal, dan kijgt u uw geld terug via PayPal.

Let op: Uitzondering op deze herroepingsrecht zijn artikelen die wij in opdracht van de klant mochten graveren. Deze artikelen kunnen wij niet retour nemen, tenzij wij een graveer fout hebben gemaakt ten opzichte van de opgegevens tekst/naam/datum enz. Bij een graveerfout wordt het artikel zo snel mogelijk vervangen.

 

Retour/bezoek adres:

Fam. A. de Koning

v. Swinderenstraat 16

8561 AP Balk

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »