Seiko Prospex SPB077J1 Horloge Automaat

  1. Home
  2. Prospex SPB077J1 Horloge Automaat

2 jaar garantie | GEEN VERZENDKOSTEN | snelle levering

€1.100,00
Stukprijs:
€1.100,00 / Stuk
Merk:
Seiko
Artikelcode:
4062802
SKU:
SPB077J1
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
Binnen 1 a 2 werkdagen! (NL)

Productomschrijving

FEATURES

TECHNOLOGIE & DESIGN

TECHNOLOGIE

DIVER'S

Getest tot op de limiet, en er overheen. Al meer dan 50 jaar worden Seiko's duikershorloges door professionele duikers geroemd om hun kracht, duurzaamheid en precisie. Deze waardering is het resultaat van de extreem hoge standaardeisen die Seiko zichzelf heeft opgelegd voor het ontwerpen, fabriceren en testen van duikershorloges.

DESIGN

HET ORIGINEEL UIT 1968

De originele Duiker 300m WR uit 1968, met een 10-beat high precision automaten kaliber.

DESIGN

MODERNE HERINTERPRETATIE

Het design uit 1968 is goed terug te zien in de moderne herinterpretatie van de 1968 Automaat Duiker, maar is in een eigentijdse stijl uitgevoerd. Zoals te zien is aan de wat smallere bezel en de modernere vorm van de wijzers. Het horloge is uitgerust met een stalen band. Het slanke profiel van de horlogekast is mogelijk door het gebruik van het 6R15 kaliber. De afwerking van het horloge is extra hoogwaardig dankzij Seiko's Zaratsu polijsttechniek.

 
 

Kaliber 6R15

Het 6R15 Seiko kaliber met datumaanduiding is een mechanisch kaliber. Het horloge laadt zich tijdens het dragen automatisch op door het omzetten van de arm- en polsbewegingen van de drager in energie. Beweging van het horloge zorgt ervoor dat de hoofdveer van het horloge wordt opgewonden. Deze veer is de energiebron. Handopwinding is ook mogelijk. Wanneer het horloge volledig is opgeladen heeft het een energiereserve van ca. 50 uur. Het tikgetal van deze automaat is 21.600 per uur en het horloge heeft 23 jewels. Het 6R kaliber wordt volledig in-house vervaardigd en bestaat uit 168 onderdelen.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »