OHM Beads Chi Chi Sticks (SEPT) Limited Edition

  1. Home
  2. Chi Chi Sticks (SEPT) Limited Edition

De september botm, chi chi sticks!

  • Als je 6 producten van "OHM Beads | Buy 5 get 1 FREE" koopt, ontvang je een korting van 100% op het laagstgeprijsde product.
€47,00
Stukprijs:
€47,00 / Stuk
Merk:
OHM Beads
SKU:
AAY027
Voorraad:
Niet op voorraad
Levertijd:
Uitverkocht / Tijdelijk niet leverbaar! (informeer naar de beschikbaarheid)

Product omschrijvingShake It Up met Ohm Beads 'Bedel van de Maand September': Chi Chi Sticks.  • Gelimiteerd tot 999 stuks wereldwijd OP=OP.
  • Release datum 01-09-2016!
  • Blind bag (verassing welke taal u krijgt)
  • Bijzondere verpakking!

Ooit gehoord van de Chi Chi Sticks?
Het is een Chinese waarzeggerij die bekend staat als een van deoudste stijlen van waarzeggerij in de wereld. In praktijk is de werkwijze willekeurige selectie. De antwoordzoeker knielt, vaak in het gebed, in een tempel, of voor een altaar. Het houden van de buis tussen de palmen en het stellen van een vraag aan het orakel / universum / whatever-ze-geloven-in. In veel gevallen wordt een offer voorafgaand aan het stellen van de vraag om een goede gunst vervoeren van de machten. Deze offers bestaan meestal uit van wierook, fruit, gebak, en / of monetaire donaties. Het schudden van de buis, die meestal naar beneden is gekanteld, resulteert in ten minste een stok op de grond vallen. Als er meerdere stokken laatvallen, komen die fortuinen niet tellen en de buis moet opnieuw worden geschud. Het getal op elke stok correspondeert met een bepaald fortuin. OHM Chi Chi Sticks is een interpretatie van deze eeuwenoude traditie.

Deze set bestaat uit een buis van blanco sticks, zodat u uw eigen set voorspellingen, op basis van je eigen visie / inzicht / overtuigingen, kan maken!

Over de Charm: Deze Limited Edition charm (slechts 999 gemaakt) heeft een stok met een mantra gegraveerd op de binnenkant. Wanneer u de charm schudt komt de stick naar buiten en zo kunt u uw mantra af lezen. De stick kan dan gemakkelijk terug in de charm worden geduwd. Er zijn meer dan 80 mantra's in het Engels, Italiaans, Duits, Tsjechisch, Portugees, Spaans, Frans, Nederlands, Fries, Deens,Chinese en Thaise. Chi Chi Sticks zullen willekeurig worden verdeeld in een blind bag. Welke taal u krijgtis dus een verassing! Wordt geleverd met mini-Chi Chi Sticks (onderdeel van de verpakking) zodat u uweigen waarzeggerij kunt maken/beginnen ;-) zoals hierboven vermeld.


Verzendkosten:

NL  € 6,95. GRATIS boven de € 50, -.

EUR van € 5, - tot €25,-.

(Bedragen inclusief BTW. Bedrag afhankelijk van de ordergrootte en verzendadres)

(Verzendkosten worden automatisch berekend en zichtbaar nadat u een afleveradres heeft ingevoerd.)

Recent bekeken

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »