Info online betaalopties Juwelier Arie de Koning

BETALEN

Er zijn meerdere mogelijkheden om je bestelling in de onze webshop te betalen.

iDEAL
Als je in het bezit bent van een Nederlandse bankpas, kun je er voor kiezen om met iDEAL te betalen. Je doorloopt dezelfde stappen als bij internetbankieren. Vervolgens reken je af in de vertrouwde online betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland)
AfterPay voert voor Juwelier Arie de Koning het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regel je dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kun jij jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Je kunt bij Juwelier Arie de Koning achteraf betalen tot een bedrag van €200,- als je voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Ben je al bekend bij AfterPay dan kun je betalen tot een bedrag van €400,-.  

Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay. U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Lees in de algemene voorwaarden onder artikel 13- Betaling de acceptatie en betalingsvoorwaarden van AfterPay.

Creditcard (Visa/Mastercard)
Kies je er voor om per creditcard te betalen, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving waar je jouw creditcardgegevens kunt invoeren. De volgende creditcards worden geaccepteerd: Visa en MasterCard.

PayPal
Met PayPal kun je je bestelling direct en eenvoudig betalen. Je komt terecht op een PayPal betaalscherm waar al je betaalgegevens reeds zijn ingevuld.

 

Cadeaukaart
Wil je met de Juwelier Arie de Koning Cadeaukaart betalen dan is het belangrijk dat je de code exact overneemt. Het kan voorkomen dat het bedrag van je bestelling hoger is dan de waarde van je cadeaukaart. Het resterende bedrag kun je middels een andere betaalmethode betalen. Bij een retour of annulering wordt het aankoopbedrag teruggestort op de Juwelier Arie de Koning Cadeaukaart. Het is dus belangrijk dat je de cadeaukaart bewaart tot dat je je bestelling in goede orde hebt ontvangen.

 

Overige (Bancontact, Mister Card, Belfius, SOFORT, Paysafecard & KBC)
Kies je er voor om de bestelling te voldoen via in de 'overige' genoemde betaalmethodes, dan word je doorgestuurd naar een beveiligde omgeving van de desbetreffende betaalmethode. Daar kun je vervolgens je kaartgegevens invoeren.

Internetbankieren
Natuurlijk kunt je ook zelf het verschuldigde bedrag overmaken via een overboeking. Ons rekening nummer vindt je op uw factuur of hieronder. Vermeld bij uw betaling altijd het factuur of order nummer. Zodra de betaling is ontvangen verzenden wij je bestelling.

ABN AMRO: NL 57 ABNA 0402389484 tnv Juwelier Arie de Koning onder vermelding van je factuurof ordernummer.

 

Af halen in onze winkel
Ook kunt je ervoor kiezen om je bestelling af te halen in onze winkel. Je kunt er dan voor kiezen om uw bestelling direct te betalen of bij ons in de winkel bij het afhalen. Bestellingen kunnen de volgende werkdag afgehaald worden, in overleg is diezelfde dag eventueel mogelijk. Let op: maakt jezelf het orderbedrag over, dan kunn je de eerst volgende werkdag nadat wij de betaling hebben ontvangen je bestelling afhalen. Je krijgt altijd een email wanneer de bestelling klaar staat voor afhalen. 
Voor een aantal betaalmethodes kunnen extra kosten gerekend worden, dit staat aangeven op de betaalpagina tijdens het bestelproces.

Voorzover niet anders is overeengekomen middels AfterPay, dient(en) het/de door de consument verschuldigde bedrag(en) vooruit te worden voldaan, na ontvangst van het/de verschuldigde bedrag(en) zal de ondernemer over gaan tot levering. Zie algemende voorwaarden ''BETALING"


.

Over de verkoop in NL, UK en Europa bereken wij 21%BTW. Verkoop van producten buiten de EU wordt zonder BTW geleverd. Koper is aansprakelijk voor eventuele invoerskosten of dergelijke kosten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »