Seiko Astron GPS/Solar Horloge SSH003J1

  1. Home
  2. Astron GPS/Solar Horloge SSH003J1

Seiko introduceert het nieuwe 5X GPS Solar kaliber. 's Werelds meest geavanceerde GPS Solar kaliber ooit. De nieuwe Astron GPS Solar is sneller, nog gemakkelijker te bedienen en biedt een betere ontvangstmogelijkheid. Het energieverbruik is bovendien geop

€2.200,00
Stukprijs:
€2.200,00 / Stuk
Merk:
Seiko
Artikelcode:
4064150
EAN:
4954628227102
SKU:
SSH003J1
Voorraad:
Op voorraad
Levertijd:
1 a 2 werkdagen! (NL)

Productomschrijving

GPS SOLAR

Met een druk op de knop en uitsluitend gebruik makend van door licht opgewekte energie, kan een Astron GPS Solar horloge contact leggen met 4 of meer satellieten, de tijdzone identificeren en de wijzers boven de wijzerplaat op de juiste lokale tijd zetten. Met een maximale afwijking van 1 seconde per 100.000 jaar.

DESIGN

NIEUWE VERSTELBARE SLUITING

De horlogeband biedt extra comfort dankzij de speciale fijnafstelling, hierdoor is het horloge gemakkelijk iets langer of juist iets korter te maken. Dit is extra comfortabel tijdens het reizen en in het bijzonder wanneer je te maken krijgt met wisselende temperaturen.

DESIGN

OPTIMAAL DRAAGCOMFORT

's Werelds meest compacte GPS Solar horloge. Het nieuwe ontwerp van Astron spreekt heel erg tot de verbeelding. De afwerking is kwalitatief zeer hoogwaardig. De titanium horloges zijn met de handgepolijst met Seiko unieke Zaratsu polijsttechniek. Het resulteert in een ultra-strakke vormgeving en krachtige lijnen die ontstaan door de wisselende glanzende en matte schakeringen. De horlogeband is voorzien van een extra harde coating om het horloge te beschermen tegen krassen. Elke schakel van de horlogeband is afzonderlijk ontworpen voor maximaal draagcomfort.

TECHNOLOGIE

HIGH SPEED TIME ZONE ADJUSTMENT

Het nieuwe 5X kaliber biedt een aantal nieuwe en handige features die perfect zijn afgestemd op de frequente reiziger. Het Astron 5X horloge kan onder andere, met een druk op de knop, zich binnen 3 seconden overal ter wereld op de juiste lokale tijd zetten.

TECHNOLOGIE

TIME TRANSFER FUNCTION

Ook biedt het horloge een tweede tijd aan die je - bijvoorbeeld- op de tijd van thuis kan instellen. Met de nieuwe 'Time Transfer' functie is de lokale tijd en thuis-tijd met een eenvoudige handeling te wisselen. Ook nieuw aan het kaliber is dat deze de wisseling van zomer- en wintertijd automatisch toepast.

 
 

Kaliber 5X53

Seiko introduceert het nieuwe 5X GPS Solar kaliber. 's Werelds meest geavanceerde GPS Solar kaliber ooit. De nieuwe Astron GPS Solar is sneller, nog gemakkelijker te bedienen en biedt een betere ontvangstmogelijkheid. Het energieverbruik is bovendien geoptimaliseerd. 

Het Seiko 5X53 kaliber is het prestigieuze analoge GPS Solar DualTime kaliber. Dit horloge kan met een eenvoudige druk op de knop overal ter wereld zich instellen op de juiste tijdzone, en hiermee de juiste lokale tijd weergeven. Op de wijzerplaat geeft de GPS-signaal indicator aan of het horloge verbinding maakt met het wereldwijde GPS netwerk. Ook laat het horloge zien met hoeveel satellieten het horloge verbinding maakt. Voor het bepalen van de juiste tijdzone is er verbinding nodig met minimaal 4 satellieten. Indien het horloge volledig is opgeladen maakt het horloge tot 2x per dag satellietverbinding met één satelliet om de tijd te corrigeren. Hierdoor is het 5X53 GPS Solar horloge extreem accuraat en kent het horloge slechts een afwijking van 1 seconde per 100,000 jaar. Indien nodig kan de lokale tijd ook handmatig worden gewijzigd. 

De slimme Perpetual Calendar functie zorgt ervoor dat het horloge tot het jaar 2100 altijd de juiste datum aangeeft. Het horloge beschikt over een in-flight mode, de zomertijd kan automatisch worden aangepast en er kan een tweede tijd worden ingesteld. De tweede tijd wordt weergegeven in een 12h venster met een aparte AM/PM indicator. Met de TimeTransfer functie kan door middel van een eenvoudige handeling de weergave van de twee tijden worden gewisseld. 

De ingebouwde horloge micro-GPS ontvanger verbruikt zó weinig energie, dat alle functies optimaal functioneren op lichtenergie, die wordt gegenereerd door de Solar wijzerplaat.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »